pinarbutan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pinarbutan

basa Jawa[besut]

pinarbutan

  1. (Kw) dirêbut ing akèh;;
Kacocogna karo rêbut.








Kata kunci/keywords: arti pinarbutan, makna pinarbutan, definisi pinarbutan, tegese pinarbutan, tegesipun pinarbutan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org