piranti

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

piranti

basa Jawa[besut]

piranti

  1. dicawisi, dicêpaki disadhiyani prabot-prabote;;
Kacocogna karo pranti.







Kata kunci/keywords: arti piranti, makna piranti, definisi piranti, tegese piranti, tegesipun piranti

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.