Menyang kontèn

plat

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

plat (Wl) krama/ngoko

  1. blébékan (lembaran) sèng lsp;
  2. blèg lsp. ditulisi ciri angka, jeneng lsp. (ing montor, kréta lsp);
  3. piringan gramopon.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti plat, makna plat, definisi plat, tegese plat, tegesipun plat

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.