plat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

plat (Wl) krama/ngoko

  1. blebekan (lêmbaran) sèng lsp;
  2. blèg lsp. ditulisi ciri angka, jênêng lsp. (ing montor, kreta lsp);
  3. piringan gramopon.








Kata kunci/keywords: arti plat, makna plat, definisi plat, tegese plat, tegesipun plat Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org