prêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prêm

basa Jawa[besut]

prêm

  1. (Kw) turu.








Kata kunci/keywords: arti prêm, makna prêm, definisi prêm, tegese prêm, tegesipun prêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org