prabancana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prabancana

basa Jawa[besut]

prabancana

  1. (Kw) angin.








Kata kunci/keywords: arti prabancana, makna prabancana, definisi prabancana, tegese prabancana, tegesipun prabancana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.