prabaswara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prabaswara

basa Jawa[besut]

prabaswara

  1. (Snk) (Kw) ak sumorot bangêt.








Kata kunci/keywords: arti prabaswara, makna prabaswara, definisi prabaswara, tegese prabaswara, tegesipun prabaswara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org