prabu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

prabu (Snk) (Kw)

  1. ak bêndara, panggêdhe;
  2. ratu, panyêbut marang ratu
Kacocogna karo
  • kaprabon.








Kata kunci/keywords: arti prabu, makna prabu, definisi prabu, tegese prabu, tegesipun prabuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org