pracima

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pracima

basa Jawa[besut]

pracima

  1. (Snk) (Kw) kulon.








Kata kunci/keywords: arti pracima, makna pracima, definisi pracima, tegese pracima, tegesipun pracima
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org