pracoda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pracoda

basa Jawa[besut]

pracoda

  1. (Kw) cêmêthi.








Kata kunci/keywords: arti pracoda, makna pracoda, definisi pracoda, tegese pracoda, tegesipun pracoda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.