prakêmpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prakêmpa

basa Jawa[besut]

prakêmpa

  1. (Kw)
Kacocogna karo prakampa.








Kata kunci/keywords: arti prakêmpa, makna prakêmpa, definisi prakêmpa, tegese prakêmpa, tegesipun prakêmpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org