prakasita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prakasita

basa Jawa[besut]

prakasita

  1. (Snk) (Kw) misuwur.








Kata kunci/keywords: arti prakasita, makna prakasita, definisi prakasita, tegese prakasita, tegesipun prakasita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org