pranaja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pranaja

basa Jawa[besut]

pranaja

  1. (Kw) dhadha.








Kata kunci/keywords: arti pranaja, makna pranaja, definisi pranaja, tegese pranaja, tegesipun pranaja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.