prapanca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

prapanca (Snk) (Kw)

  1. ak pangapus, alangan;
  2. bingung, ora jênjêm.








Kata kunci/keywords: arti prapanca, makna prapanca, definisi prapanca, tegese prapanca, tegesipun prapanca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.