prasida

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prasida

basa Jawa[besut]

prasida

  1. (Snk) (Kw) kêlakon dadi, sida.








Kata kunci/keywords: arti prasida, makna prasida, definisi prasida, tegese prasida, tegesipun prasida
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org