pratapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pratapa

basa Jawa[besut]

pratapa

  1. (Snk) (Kw) ak sorot, kaluhuran.








Kata kunci/keywords: arti pratapa, makna pratapa, definisi pratapa, tegese pratapa, tegesipun pratapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org