pratipa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pratipa (Kw)

  1. mrêngkang, ndaga;
  2. prahara.








Kata kunci/keywords: arti pratipa, makna pratipa, definisi pratipa, tegese pratipa, tegesipun pratipa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org