pratita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pratita

basa Jawa[besut]

pratita

  1. (Snk) (Kw) misuwur, kaloka.








Kata kunci/keywords: arti pratita, makna pratita, definisi pratita, tegese pratita, tegesipun pratita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.