priman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

priman

basa Jawa[besut]

priman

  1. ak diêmisi.








Kata kunci/keywords: arti priman, makna priman, definisi priman, tegese priman, tegesipun primanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org