protèstan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

protèstan

basa Jawa[besut]

protèstan

  1. (Wl) krama/ngoko araning sêmpalaning agama Kristên.







Kata kunci/keywords: arti protèstan, makna protèstan, definisi protèstan, tegese protèstan, tegesipun protèstan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.