pujakrama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pujakrama

basa Jawa[besut]

pujakrama

  1. (Kw) pangaji-aji, panêmbah.








Kata kunci/keywords: arti pujakrama, makna pujakrama, definisi pujakrama, tegese pujakrama, tegesipun pujakrama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org