pulang-gêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pulang-gêni

basa Jawa[besut]

pulang-gêni

  1. (Kw) ratus, dupa.








Kata kunci/keywords: arti pulang-gêni, makna pulang-gêni, definisi pulang-gêni, tegese pulang-gêni, tegesipun pulang-gêni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.