pulir

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pulir

basa Jawa[besut]

pulir

  1. krama/ngoko dicêthot (dijèwèr) banjur diuntir;;
Kacocogna karo ulir. .







Kata kunci/keywords: arti pulir, makna pulir, definisi pulir, tegese pulir, tegesipun pulir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.