pulisi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pulisi

basa Jawa[besut]

pulisi

  1. pc dilapurake marang pulisi.








Kata kunci/keywords: arti pulisi, makna pulisi, definisi pulisi, tegese pulisi, tegesipun pulisi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org