punah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

punah

basa Jawa[besut]

punah

  1. (Kw) sirna, rusak;








Kata kunci/keywords: arti punah, makna punah, definisi punah, tegese punah, tegesipun punah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org