punggung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

punggung

basa Jawa[besut]

punggung

  1. ngamuk nekad bangêt.








Kata kunci/keywords: arti punggung, makna punggung, definisi punggung, tegese punggung, tegesipun punggung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.