pupul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pupul

basa Jawa[besut]

pupul

  1. (Kw) kumpul tunggal dadi siji, nglumpuk.







Kata kunci/keywords: arti pupul, makna pupul, definisi pupul, tegese pupul, tegesipun pupul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.