puran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

puran

basa Jawa[besut]

puran

  1. êngg pc saparoning kewan kang dibêlèh.







Kata kunci/keywords: arti puran, makna puran, definisi puran, tegese puran, tegesipun puran

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.