puran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

puran

basa Jawa[besut]

puran

  1. êngg pc saparoning kewan kang dibêlèh.








Kata kunci/keywords: arti puran, makna puran, definisi puran, tegese puran, tegesipun puran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.