putat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

putat

basa Jawa[besut]

putat

  1. krama/ngoko araning wit.








Kata kunci/keywords: arti putat, makna putat, definisi putat, tegese putat, tegesipun putatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org