putraka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

putraka

basa Jawa[besut]

putraka

  1. (Kw) putu.








Kata kunci/keywords: arti putraka, makna putraka, definisi putraka, tegese putraka, tegesipun putraka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org