raja-siwi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

raja-siwi

basa Jawa[besut]

raja-siwi

  1. (Kw) anaking ratu.








Kata kunci/keywords: arti raja-siwi, makna raja-siwi, definisi raja-siwi, tegese raja-siwi, tegesipun raja-siwi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org