rakryan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rakryan

basa Jawa[besut]

rakryan

  1. (Kw) radèn (sêbutan).








Kata kunci/keywords: arti rakryan, makna rakryan, definisi rakryan, tegese rakryan, tegesipun rakryan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.