rampaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rampaka

basa Jawa[besut]

rampaka

  1. (Kw)
Kacocogna karo rumpaka.








Kata kunci/keywords: arti rampaka, makna rampaka, definisi rampaka, tegese rampaka, tegesipun rampaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org