rayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

rayi

basa Jawa[besut]

rayi

  1. ki (êngg
krama
Krama rayi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) adhi.








Kata kunci/keywords: arti rayi, makna rayi, definisi rayi, tegese rayi, tegesipun rayi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org