rematig

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rematig

basa Jawa[besut]

rematig

  1. (Wl) krama/ngoko lara balung (encok).








Kata kunci/keywords: arti rematig, makna rematig, definisi rematig, tegese rematig, tegesipun rematig
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org