rèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka reni)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rèni

basa Jawa[besut]

rèni

  1. (Kw) (bocah, wong) wadon.








Kata kunci/keywords: arti rèni, makna rèni, definisi rèni, tegese rèni, tegesipun rèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org