rikatang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rikatang

  1. (Kw) ika, kang.








Kata kunci/keywords: arti rikatang, makna rikatang, definisi rikatang, tegese rikatang, tegesipun rikatang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.