rodra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rodra

  1. (Snk) (Kw) galak, nêpsu bangêt, mêmêdèni.








Kata kunci/keywords: arti rodra, makna rodra, definisi rodra, tegese rodra, tegesipun rodra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.