rompang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

rompang

  1. krama/ngoko ompong, padha pothol tmr. untu, jungkat lsp.







Kata kunci/keywords: arti rompang, makna rompang, definisi rompang, tegese rompang, tegesipun rompang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.