rugi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rugi

  1. disujanani, disumêlangake;;
Kacocogna karo runggi, sangga-runggi.








Kata kunci/keywords: arti rugi, makna rugi, definisi rugi, tegese rugi, tegesipun rugi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.