rungsit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rungsit

  1. (Kw) gawat, rumpil bangêt.








Kata kunci/keywords: arti rungsit, makna rungsit, definisi rungsit, tegese rungsit, tegesipun rungsit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org