sêdulur jambe suruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêdulur jambe suruh Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦢꦸ (du)ꦭꦸ (lu) (r) (ja)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺ (be)ꦱꦸ (su)ꦫꦸ (ru) (h)
Lingga: (jambe)

  1. dudu sêdulur nanging wis manjing dadi sêdulur.;









Kata kunci/keywords: arti sêdulur jambe suruh, makna sêdulur jambe suruh, definisi sêdulur jambe suruh, tegese sêdulur jambe suruh, tegesipun sêdulur jambe suruh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.