sêkêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêkêl Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦏꦼ ()ꦭ꧀ (l)

  1. (Kw) susah, sêdhih.








Kata kunci/keywords: arti sêkêl, makna sêkêl, definisi sêkêl, tegese sêkêl, tegesipun sêkêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org