sêmèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêmèni Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦩꦺ ()ꦤꦶ (ni)

  1. udan sêmèni (Kw) udan kaworan angin
Kacocogna karo
  • sinêmèni.








Kata kunci/keywords: arti sêmèni, makna sêmèni, definisi sêmèni, tegese sêmèni, tegesipun sêmèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org