sêmbah-bêkti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêmbah-bêkti Aksara Jawa: [[ꦱꦼꦩ꧀ꦧꦃꦧꦼkti|ꦱꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba) (h)ꦧꦼ ()kti (kti)]]

  1. (Kw) urmat sarta ngaji-aji.








Kata kunci/keywords: arti sêmbah-bêkti, makna sêmbah-bêkti, definisi sêmbah-bêkti, tegese sêmbah-bêkti, tegesipun sêmbah-bêkti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org