sêmbawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêmbawa Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba) (wa)

  1. (Kw) macan.








Kata kunci/keywords: arti sêmbawa, makna sêmbawa, definisi sêmbawa, tegese sêmbawa, tegesipun sêmbawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org