sênggani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sênggani (Kw)

  1. barung ing swara (cahya lsp);
  2. sêngganèn.








Kata kunci/keywords: arti sênggani, makna sênggani, definisi sênggani, tegese sênggani, tegesipun sênggani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org