sêngkêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêngkêl Aksara Jawa: ꦱꦼ () (ng)ꦏꦼ ()ꦭ꧀ (l)

  1. êngg (Kw) sêdhih, susah
Kacocogna karo
  • sêkêl.








Kata kunci/keywords: arti sêngkêl, makna sêngkêl, definisi sêngkêl, tegese sêngkêl, tegesipun sêngkêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org