Menyang kontèn

sêpuluh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Tembung wilangan (ꦎꦁꦏ)

sêpuluh ꦱꦼ (se^)ꦥꦸ (pu)ꦭꦸꦃ (luh)

ngoko
Krama sadasa
Ngoko sêpuluh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wilangan (10)
  2. urutan sawisé sanga (9) sadurungé sewelas (11)
Tembung wilangan (ꦎꦁꦏ) [ id ]

sêpuluh

  1. angka 10
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sêpuluh, makna sêpuluh, definisi sêpuluh, tegese sêpuluh, tegesipun sêpuluh