sabe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sabe Aksara Jawa: (sa)ꦧꦺ (be)

  1. ora sabe: êngg ora tahan, ora sae.








Kata kunci/keywords: arti sabe, makna sabe, definisi sabe, tegese sabe, tegesipun sabe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.