sadhêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka sadhel)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sadhêl Aksara Jawa: (sa)ꦝꦼ (dhê)ꦭ꧀ (l)

  1. (Wl) krama/ngoko lapak (ing pit).








Kata kunci/keywords: arti sadhêl, makna sadhêl, definisi sadhêl, tegese sadhêl, tegesipun sadhêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org